Kundeportfolie

“Dyktig kursholder som hadde mye kunnskap og kunne svare på alt av små og store spørsmål som dukket opp. Vi var en gruppe med svært ulik erfaring og kunnskap fra tidligere og kursholder tok vare på alle og sørget for at alle kom i mål. Kan absolutt anbefales!”.

Lier Bibliotek

“Gode løsninger for hvordan man kan få kidsa til å ta ibruk 3d-modellering og 3d-printing på kreative måter”..

Jon Haavie, Norsk Teknisk Museum/Norway Makers

“En veldig bra innføring til 3D-printing hvor hele prosessen fra konsept til modell ble gjennomgått og testet. En fin mulighet for alle deltakerne uansett kunnskapsnivå til å prøve, feile litt og til slutt lykkes i og printe sitt eget design”..

Nils Grønningsæter er en dyktig og engasjerende kursholder. Anbefales!.

Ronny Reitan, Dossier Solutions

Vi hadde kurs med Nils Grønningsæter fra 3DViz Norge på Lørenskog videregående skole våren 2017, og de av oss som ble bitt av basillen fikk så absolutt det grunnlaget av kunnskap vi trengte for å komme i gang med dette i undervisningen. I høst og vinter har vi 3D-printet av hjertens lyst, og elevene viser stor kreativitet i arbeidet med denne teknologien..

Lørenskog VGS

Nils fra 3DViz tok turen til Kjøllefjord sommeren 2017, for å hjelpe oss i gang med 3D-printing i makerspaceverkstedet vårt. Ingen av oss hadde prøvd dette før, men Nils ga oss en lettfattelig innføring i hvordan man kan tegne og printe egne 3D-modeller. Deltakerne hadde et aldersspenn på over 60 år, så vi kan skrive under på at 3D-printing er for alle! Takk for et lærerikt kurs!.

Folkebiblioteket, Kjøllefjord (Norges nordligste makerspace!)

Facebooklinkedin

Comments are closed.